Ryhmäliikuntatunnit

Monipuolinen ja kattava valikoima ryhmäliikuntaa | M&M Kuntotalo Turku ja Raisio

LesMills-tunnit

GRIT STRENGTH

Les Mills GRIT® Strength saa sinut antamaan kaikkesi ja vielä vähän enemmän. Monissa liikkeissä käytetään lisätehona levytankoa ja -painoja lihasvoiman maksimoimiseksi. Joitakin liikkeitä tehdään myös kehon omalla painolla. Tulet yllättymään siitä, miten paljon pystyt venyttämään jaksamisen rajojasi treenin vetäjän kannustaessa koko ajan vierelläsi.

GRIT PLYO

Les Mills GRIT® Plyo saa sinut jaksamaan enemmän kuin itse uskoitkaan. Tunnilla tehdään räjähtävää ponnistusvoimaa ja ketteryyttä kehittäviä liikkeitä. Lisätehona käytetään välillä step-lautaa ja levypainoja. Jaksamisen rajasi venyvät treenin vetäjän kannustaessa vierelläsi koko ajan.

GRIT CARDIO

Les Mills GRIT® Cardio on puolen tunnin sykehuippu. Haasta aerobinen kuntosi ja kestävyytesi kehon omalla painolla tehtävillä intervallityyppisillä liikkeillä. Huomaat pystyväsi treenaamaan ryhmässä kovempaa kuin yksin treenin vetäjän kannustaessa vierelläsi koko ajan.

CXWORX

CXWORX® on yksinkertainen ja tehokas treeni keskivartalolle. Liikkeet vahvistavat erityisesti vatsan, selän ja lantion alueen lihaksia sekä lisäävät rangan hyvinvointia.

BodyPump

BODYPUMP® on haastava lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään ryhmässä musiikin tahtiin. Harjoitus parantaa lihaskuntoa ja sopii erityisesti niille naisille ja miehille, jotka haluavat tehdä koko kropan treenin tunnissa. BODYPUMP® helppoa, tehokasta ja tuo taatusti tuloksia.

BodyStep

BODYSTEP® on atleettinen ja helppo step-tunti, josta löytyy kaksi versiota: Classic ja Athletic. Tunnilla askelletaan step-laudalle, jonka korkeuden jokainen voi säätää itselleen sopivaksi. Motivoiva musiikki auttaa nostamaan sykkeen maksimilukemiin.

BodyCombat

BODYCOMBAT® on voimaa ja energiaa huokuva treeni, jossa voi päästää sisäisen taistelijan valloilleen. Energinen musiikki ja eri itsepuolustuslajeihin perustuvat liikkeet antavat lisäpotkun, jota tarvitaan mielikuvitusvastustajan voittamiseen kymmenenkin erän jälkeen.

BodyAttack

BODYATTACK® on urheilullinen hikitreeni, joka parantaa aerobista kuntoa ja kestävyyttä. Tunnilla tehdään sykettä nostattavia intervallityyppisiä liikesarjoja sekä lihaskunto- ja tasapainoliikkeitä. Atleettiset liikkeet ja mukaansa tempaava musiikki motivoivat lähtöviivalta maaliin.

SH'BAM

SHBAM® kiehtova yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita, jotka saavat jokaisen tuntemaan itsensä tanssilattian tähdeksi. Kunto kohoaa yökerhoissa ja radiokanavilla soitettujen hittibiisien, remixien, vanhojen klassikoiden sekä modernien latinalaisrytmien tahdissa.

BodyBalance

BODYBALANCE® on täydellinen yhdistelmä liikkeitä, jotka ovat saaneet vaikutteita tai chi’sta, joogasta ja pilateksesta. BODYBALANCE® vahvistaa lihaksia toiminnallisella tavalla, lisää liikkuvuutta ja rauhoittaa mieltä. Tunti sopii kaikille riippumatta aikaisemmasta harjoittelutaustasta ja kuntotasosta.

TONE

LES MILLS TONE™ on kokonaisvaltainen yhdistelmä lihaskuntoa, kestävyyttä ja keskivartalotreeniä yhden treenin aikana. Askelkyykyt, kyykyt, toiminnallinen harjoittelu ja vastuskuminauhaliikkeet haastavat kehoasi ja polttavat kaloreita. LES MILLS TONE™ -tunti tarjoaa kuntoilullesi jykevän perustan, jolle voit turvallisesti rakentaa: liikkeistä on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joten tunnilla riittää sopivasti onnistumisen elämyksiä ja haasteita kaiken kuntoisille.

Barre

LesMills Barre ™ on tunti, joka vahvistaa tehokkaasti kehon tukilihaksistoa ja parantaa liikkuvuutta. Harjoitus antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen ryhdikkään ja uljaan tunnelman. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja ja aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin. Kesto 30 minuuttia.

Trip

IMMERSIVE FITNESS THE TRIP™ on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. Tunnin aikana liikut virtuaalisessa 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö on synkronisoitu liikkeiden tekemiseen, mikä tuo treeniin täysin uuden ulottuvuuden.

RPM

RPM® on sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki auttaa sinua polkemaan kovemmin kuin pystyit edes kuvittelemaan. Anna inspiroivan ohjaajan johtaa sinut ja muun pyöräilytiimin läpi vaihtelevan reitin; mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen, intervalli- ja aika-ajojen.

SPRINT

Les Mills SPRINT™ on sisäpyörällä tehtävä 30-minuutin kovatehoinen intervalliharjoitus (HIIT). SPRINT on haastava ja kovatehoinen treeni, joka nostaa harjoittelusi tehot aivan uudelle tasolle.

Les Mills Virtual -tunnit

LES MILLS® Virtual -tunnit ovat kuvattuja versioita live-tunneista. Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä lisää huippuluokan äänentoisto. Virtuaalituntien koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset, musiikkeina käytetään uusimpia hittejä ja tuntien ohjaajina toimivat oman alansa huippuohjaajat. Lopputuloksena on uudenlainen treenielämys, joka tuo nopeasti tuloksia

LATTIATUNNIT

Jooga Yin

Rauhallinen ja rentouttava tunti fyysisestä ja/tai henkisestä stressistä palautumiseen.

Jooga Flow 1 & 2

Dynaaminen; keskittymistä, voimaa ja vartalonhallintaa kehittävä tunti. Tunti sopii säännöllistä liikuntaa vähintään puoli vuotta harrastaneille, aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Tunti koostuu aurinkotervehdyssarjoista, vinyasa-flow-osuudesta ja yksittäisistä voima- ja tai liikkuvuusliikkeistä. Jooga Flow 2 on suunnattu edistyneemmille joogaajille.

Lempeä jooga

Keskitytään oman luonnollisen hengityksen kuunteluun. Aloitetaan virittäytymällä omaan kehoon. Lämmitellään lempeillä aurinkotervehdyksillä ja valmistellaan kehoa kohti lempeää tavoiteasanaa. Lopuksi palautellaan kehoa ja vastaanotetaan harjoituksen vaikutukset loppurentoutuksella. Harjoituksen avulla matkataan mielen hajaannuksesta kohti tyyntä ja valpasta mieltä. Harjoitus saattaa myös helpottaa pieniä fyysisiä vaivoja. Sopii kaikille!

Voimajooga

Tietoisina omasta kehosta ja hengityksestä haastetaan omaa kehoa sitä kuunnellen ja kunnioittaen. Ensin virittäydytään omaan kehoon, jonka jälkeen lämmitellään aurinkotervehdyksillä. Lämmintä kehoa haastetaan voima-asennoilla ja tasapainoilulla. Tasapainoilusta palaudutaan maadoittavilla ja avaavilla liikkeillä. Harjoituksen aikana aktivoidaan myös keskivartaloa ja haetaan avausta jalkojen alueelle. Harjoitus päätetään lyhyellä loppurentoutuksella. Harjoituksessa yhdistyy hyvin voima ja liikkuvuus.

Just Dance

Just Dance on tanssitunti, jossa tyylit vaihtelevat viikosta toiseen. Tunti on omiaan Sinulle, joka osaat hallita jo hiukan koreografiaa ja nautit hikisestä menosta ja tanssin huumasta.

Bootcamp

Bootcamp tarjoaa yksinkertaista mutta raskasta harjoittelua. Tunnilla keskitytään perusliikkeitä tekemällä niin lihaskunnon kuin aerobisen kunnonkin parantamiseen. Sopii myös miehille. Haasta itsesi!

Corepilates™

Corepilates on keskivartalon lihaksiin keskittyvä lihaskunto- ja kehonhallintatunti. Jos tarvitset vahvistusta niin vatsan kuin selän alueen lihaksiin, kokeile tätä. Tunneilla ei ole askellusta, joten se sopii myös asiakkaille, joilla ei ole kokemusta muista ryhmäliikuntatunneista.

Golden Age

Golden Age on nimensä mukaisesti erityisesti senioreille tarkoitettu rauhallinen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla tehdään helppoja askelsarjoja, vahvistetaan lihaskuntoa ja parannetaan liikkuvuutta. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehon painoa ja erilaisia välineitä.

Venyttely

Venyttely on kehon lihaksistoa palauttava ja rentouttava lihashuoltotunti. Venytyksissä edetään lihasryhmä kerrallaan. Pitkien venytyssarjojen tuloksena lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja lihasten suorituskyky palautuu ja vähitellen kasvaa. Tulethan tunnille valmiiksi lämmitelleenä.

Vatsa-peppu

Tehotunti vatsalle ja pakaroille! Tunnilla on luvassa noin 30 minuuttia perusjumppaa, jonka jälkeen seuraavat muokkaavat lihaskuntoliikkeet ja lopuksi venyttelyt. Tunnille voit osallistua, vaikka olisit jumpannut vasta muutaman kerran, tai viimeisestä liikuntakerrasta on jonkun verran aikaa.

Total

Tällä lihaskuntoa ja hapenkuljetuselimistöä kuormittavalla tunnilla tehdään yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä. Ei koreografiaa tai askelsarjoja.

PartyFit

PartyFit on hauska ja tehokas tanssitunti, jossa irrotellaan vaihtelevan musiikin mukaan, kehitetään hapenottokykyä, vahvistetaan varsinkin ala- ja keskivartaloa ja parannetaan koordinaatiokykyä. Tunti koostuu useasta erityylisestä kappaleesta, joissa on omat musiikkiin sopivat liikkeensä. Tästä tanssitunnista saa kunnon treenin, mutta ennen kaikkea PartyFitissä on riemukas tunnelma. Tunti sopii kaikille!​

Pilates

Pilates kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunnilla saat vahvistettua koko kehoa, mutta erityisesti keskivartalon syviä lihaksia.

MoveFit

MoveFit on tehokas, hauska ja helppo lattiatunti. Tunnin alkuosassa rakennetaan helpohko, hieman tanssillinen koreografia, tunnin lopussa on monipuolista ja toiminnallista lihaskuntoharjoittelua.

FlowHarmony

Rauhallinen kehonhuoltotunti, jossa on vaikutteita tanssin ja joogan maailmasta.

Terve selkä

Kehonhuoltotunti keskivartalon lihasten vahvistamiseksi ja selkärangan liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Tunnilla harjoitamme myös lantion ja niska- ja hartiaseudun alueita. Hyvä ryhti, keskivartalon (selkäranka, lantio, hartiarengas) hallinta ja tukilihasten kunto ehkäisevät esimerkiksi istumatyön kuormitusta, mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan voimaharjoittelun ja edesauttavat taloudellisen juoksuasennon löytymisessä. Tunti sopii kaikille ja liikkeistä ohjataan useampia variaatioita, joista jokainen voi poimia omalle liikkuvuus- ja voimatasolleen sopivan.

Core

Core on lihaskuntotunti, jossa keskitytään keskivartalon lihaksiin sekä tukilihaksiin. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehon painoa ja erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille!

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja ( faskialinjoja) mukaillen. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Kehonhuolto

Kehonhuolto sopii kaikenikäisille - ja kuntoisille. Tunnilla pyritään lisäämään liikkuvuutta, avaamaan kireitä kohtia vartalossa ja edistämään kehon kokonaivaltaista hyvinvointia.

HIIT

Syke ylös ja hiki ulos! Mikäli kaipaat korkeaa sykettä ja itsesi haastamista, on tämä sinun tuntisi. HIIT-lyhennelmä tulee sanoista high-intensity interval training eli korkeatehoinen intervalliharjoitus. Tämä harjoitus kehittää hapenottokykyä ja lihaskuntoa. Tunti alkaa lyhyellä lämmittelyllä. Varsinainen treeniosuus koostuu liikepattereista, jotka tehdään omaan tahtiin oman kunnon mukaan. Lopussa lyhyt jäähdyttely/venyttely. Treenin jälkeen aineenvaihduntasi jatkaa vilkasta toimintaa ja poltat rasvaa pitkään vielä treenin jälkeenkin!

INDOOR CYCLING

Trip

IMMERSIVE FITNESS THE TRIP™ on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. Tunnin aikana liikut virtuaalisessa 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö on synkronisoitu liikkeiden tekemiseen, mikä tuo treeniin täysin uuden ulottuvuuden.

RPM

RPM® on sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki auttaa sinua polkemaan kovemmin kuin pystyit edes kuvittelemaan. Anna inspiroivan ohjaajan johtaa sinut ja muun pyöräilytiimin läpi vaihtelevan reitin; mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen, intervalli- ja aika-ajojen.

SPRINT

Les Mills SPRINT™ on sisäpyörällä tehtävä 30-minuutin kovatehoinen intervalliharjoitus (HIIT). SPRINT on haastava ja kovatehoinen treeni, joka nostaa harjoittelusi tehot aivan uudelle tasolle.

Group cycle medium

Sisäpyöräilytunti joka sopii kuntoilijalle ja urheilijalle. Tunnilla poljetaan peruskestävyys - sekä vauhtikestävyysalueella. Pyöräilyn tekniikat on jo hallussa ja peruskunto on hyvä. Vauhtikestävyys-alueella liikutaan aerobisella tasolla ja pääosin treenataan hapen avulla. Vauhtikestävyys parantaa suorituskykyä siten, että keho oppii toimimaan kovemmassa vauhdissa pidempiä aikoja.

Group cycle easy

Sisäpyöräilytunti, joka sopii aloittelijalle ja pidempään polkeneelle. Tunnilla käydään läpi pyörän säädöt ja ajoasennot. Tutustutaan pyöräilyn eri tekniikoihin ja opastetaan vastuksen käyttöön. Tunnilla poljetaan peruskestävyysalueella eli harjoittelun tavoitteena on nostaa aerobista kynnystä sekä parantaa rasvojen hyväksikäyttöä energianmuodostuksessa. Tämä parantaa tehokkaasti sydän- ja verisuoniston toimintaa ja näin ollen parantaa kuntoa.

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *