M&M Action -tunnit

Toiminnallista harjoittelua | M&M Kuntotalo Turku ja Raisio

Treenikalenteristamme löytyy monipuolisesti erilaisia Action-tunteja, joiden avulla pystyt kehittymään kokonaisvaltaisesti fyysisen kunnon eri osa-alueilla. Action-treeneissä kaikki kuuluvat samaan tiimiin eikä kaveria jätetä. Ohjaajamme tsemppaavat sinua kohti tavoitteitasi ja voit kerätä treeneistäsi merkintöjä treenipassiin.

M&M POWER

Nimensä mukaisesti tunnin tarkoitus on kehittää voimaa – kuulostaa hyvältä, vai mitä, sankarit? Aluksi lämmitellään omaa kehoa välineenä käyttäen tai kevyillä lisäpainoilla. Tämän jälkeen opetellaan uudet tekniikat, minkä jälkeen rakennetaan varsinainen harjoite yhdistellen tuttuja voimaharjoituksia sekä juuri opittua uutta tekniikkaa. Välineinä käytetään erityisesti levytankoja ja -painoja, mutta myös muita välineitä, kuten kahvakuulia. Lopussa lyhyet palauttavat verryttelyt.

M&M BOOST 1

Tästä tunnista ei äksöniä puutu! Treenin alusta asti pidetään yllä sopivan vauhdikasta tempoa sykkeitä välillä nostaen ja laskien. Toiminnallisia välineitä käytetään monipuolisesti ohjaajan valitsemasta teemasta riippuen. Joskus haastetaan kehonhallinta omaa vartaloa treenivälineenä käyttäen, joskus yhteen treeniin mahtuu useampi väline kahvakuulista, kuntopalloista ja traktorinrenkaista aina levytankoihin ja vastuskumppareihin asti. Lopputulos on kuitenkin sama: hiki virtaa niin, ettei meinaa eteensä nähdä ja syke nousee! Tämä tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat monipuolista treeniä ja uskaltavat haastaa itsensä omia rajoja testaten.

M&M BOOST 2

Viedään toiminnallinen treeni seuraavalle tasolle. Jos treenipassistasi löytyy yhteensä 20 merkintää Action-tunneista – tervetuloa! Sinulle on jo kertynyt kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta ja erilaisista treenivälineistä. Haluat tietää, mihin kehosi vielä pystyy ja mitä kaikkea voitkaan vielä Action-urallasi oppia. Et pelkää rajuakaan treeniä, mutta haluat treenata hyvässä ja kannustavassa seurassa sekä turvallisesti. Treenivälineitä käytetään laidasta laitaan, tehdään paljon pari- ja ryhmäharjoitteita, mutta tässä vaiheessa Action-uraasi otat jo vastuuta omasta treenistäsi, teet aina parhaasi ja haluat kehittyä toiminnallisessa harjoittelussa. Mutta muista, hyvällä fiiliksellä ja asenteella mennään!

M&M FLEX

Niin mukava kuin onkin aina nostella niitä isoja rautoja ja heilutella salin raskainta giryaa eli kahvakuulaa, älä vain jätä väliin tätä treeniä, mikäli mielit jatkaa hienosti alkanutta action-uraasi ilman turhia rasitusvammoja ja jumeja. Ensin lämmitellään ja nostetaan pientä hikeä pintaan omaa kroppaa tehokkaana välineenä käyttäen ja tämän jälkeen rauhoitutaan venyttelemään.

M&M GIRYA

Girya eli kahvakuula on monipuolinen väline, joka sopii kaikille sankareille, ja jolla voidaan tehokkaasti kehittää kunnon eri osa-alueita. Harjoittelua seuraa liikkuvuudesta räjähtävyyteen asti. Lämppärin jälkeen rakennetaan treeni käyttäen pääosin eripainoisia kahvakuulia, mutta välillä myös muita välineitä. Tältä tunnilta löytyy aina lisää haasteita ja varaa kehittymiselle. Näitä treenejä kun on passi pullollaan, mikään ei ole sinulle Mission Impossible!

M&M ACTION CIRCUIT TRAINING

Kiertoharjoittelu voisi olla tylsää haahuilua pisteeltä toiselle, mutta ei meidän Action-salissa! Alkuverryttelyn jälkeen käydään läpi päivän kierroksen treenipisteet ja opetellaan uudet tekniikat. Välillä taistellaan aikaa vastaan, välillä hyödynnetään eri toistomääriä, vastukset päätät Sinä itse. Yhtä kaikki, pääset haastamaan itsesi monipuolisella toiminnallisella treenillä ja hiki virtaa!

M&M ROLLER

Venytystä, lihasten huoltoa sekä rentoutusta foam rollerin eli ns. putkirullan avulla. Rollerilla pystyt kohdistamaan avauksen lihaskalvoihin asti, minkä seurauksena myös tavallinen venytys puree paremmin lihaksiin. Tämä treeni sopii kaikille ahkerista salitreenaajista aktiivisiin jumppaajiin.

M&M BARBELL POWER

Kokonaisvaltaista voimatreeniä levytangolla. Tässä Action-treenissä keskitytään vahvoihin, isoihin liikkeisiin esim. maastavedon, erilaisten kyykkyjen ja punnerrusten muodossa. Alkulämmittelyn jälkeen käydään läpi päivän tekniikat ja sen jälkeen polkaistaan treeni käyntiin!

M&M EARLY BIRD ACTION

Tätä paremmin et voisi perjantaitasi startata! Tunnin alussa reilut lämmittelyt ja liikkuvuusharjoitukset. Itse treenin sisältö vaihtelee aamun teeman mukaisesti, joten luvassa on toiminnallista harjoittelua laidasta laitaan, välineillä ja ilman. Tunti sopii kaikille, ole Sinäkin oman elämäsi Action-sankari heti aamusta!

M&M ACTION RACE

Nopeutta, ketteryyttä, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, motoriikka- ja koordinaatiotreeniä. Näistä elementeistä koostuu toiminnallinen Action Race -tunti, jossa kisaat itseäsi ja välillä aikaa tai treenikaveria vastaan. Tärkein treeniväline olet sinä itse – tule etsimään kehostasi uusia ulottuvuuksia!

M&M ACTION CORE

Puolen tunnin tehopaketti! Toiminnallista keskivartalotreeniä monipuolisesti eri välineitä käyttäen sekä omaa kehoa hyödyntäen ja haastaen. Core kuntoon!

M&M ACTION BODY

Toiminnallista lihaskuntoharjoittelua Action-tyyliin! Tunnilla pysytään tehokkaissa perusliikkeissä erilaisia teemoja ja treenivälineitä monipuolisesti vaihdellen. Tunti sopii niin toiminnallista urheilu-uraansa aloitteleville kuin Action-konkareillekin. Kuka väitti, että perusliikkeet olisivat tylsiä? Ei meidän Action-salissa!

M&M SUMMER BOOST

Kesällä nautitaan hyvän treenin lisäksi ulkoilusta ja vaihtelevasta treeniympäristöstä. Hyödynnämme toiminnallisissa kesätreeneissä mm. Kupittaan puistoa sekä Kuuvuoren kenttää ja portaita. Ulkotreeneihin uskaltaa osallistua niin konkari kuin toiminnalliseen treeniin vasta tutustunut kuntoilija; vaihtoehtoja ja sopivia haasteita löytyy aina. Aurinkoinen Summer Boost on hyvän energian ja mielen treeni,
jota ei kannata jättää väliin!

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *