Solarium

Päivetystä, rusketusta ja valohoitoa | M&M Kuntotalo Turku Kupittaa

Kupittaan keskuksestamme löydät laadukkaan Luxura V8 -pystysolariumin. Auringonottoajan maksu tapahtuu kolikoilla, laite hyväksyy 50snt, 1€ ja 2€ kolikot, tai asiakaspalvelustamme ostettavalla sirukortilla. Solariumissa käytettävät suojalasit saat lainaksi asiakaspalvelustamme solariumin käytön ajaksi. Solarium on käytettävissä asiakaspalvelumme aukioloaikoina.

Hinnasto

  • Kolikoilla maksettaessa 1€ = 1min 12sek auringonottoaikaa
  • Min. 1€ = 1min 12 sek Max. 10€ = 12min
  • Asiakaspalvelustamme ostettavalla sirukortille on ladattuna 120 minuuttia auringonottoaikaa
  • Sirukortin hinta jäsenille 90€, Silver- ja Golden -jäsenille 50€ ja ei-jäsenille 100 €

Huomioithan, että solariumin käytöstä voi olla myös haittaa terveydelle. Ultravioletti- eli UV-säteily lisää huomattavasti ihosyöpäriskiä. Lapset ja nuoret ovat kaikkein herkimpiä ja ihon polttaminen nuorena lisää mahdollisuutta sairastua myöhemmällä iällä melanoomaan, joka on ihosyövistä vaarallisin. Säteilyturvakeskuksen mukaan solariumin käyttö tulisi kieltää alle 18-vuotiailta.

M&M Kuntotalossa solariumia eivät voi käyttää alle 18-vuotiaat.

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *