Hieronta

Meidät löydät M&M Kuntotalo Kupittaan kolmannesta kerroksesta

HANI DERAZ (045 1513 750 / info@proaskel.fi / www.proaskel.fi )
Koulutus: koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä kaustislainen jäsenkorjaaja-opiskelija (2017-2018)
Palvelualueet: hieronta, urheiluhieronta

Olen Hani Deraz, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä kaustislainen jäsenkorjaaja-opiskelija (2017-2018). Kaustislainen jäsenkorjaus on nivelien ja nikamien kärsivällistä ja hellävaraista käsittelyä, ”neuvottelua nikamien kanssa”. Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi ja urheiluhierojaksi urheiluyliopistosta Egyptistä vuonna 2004. Muutin Suomeen vuonna 2013 ja päätin jatkaa opintojani Turun hieronta-Akatemiassa, josta olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi (erikoisammattitutkinto, nivelten liikkuvuuden edistäminen) vuonna 2016. Lisäksi olen käynyt lukuisia täydentäviä alan kursseja, kuten thai-jooga hieronta. On ilo saada tehdä asioita, joista nauttii! Hierontatyön lisäksi toimin uimahyppyvalmentajana Rauman uimaseurassa, ja Turun impivaarassa. Toimin myös sukellusohjaajana Dive Travel Finland:lla. On tunnettua, ettei mikään kone voi korvata asiantuntijan kättä. Koska ihmisen hyvinvointi ja ihmiskehon toiminta ja sen hoitaminen on intohimoni, minulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, kuinka jokainen ihminen toimii yksilönä. Tärkein työvälineeni on herkkä, tarkka ja kuuleva kosketus. Palvelen suomeksi, ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi.

JESSE LEHTO (040 740 6369 / www.proaskel.fi)
Koulutus:
Koulutettu Hieroja/ Urheiluhieroja (TYA - Oppilaitos) 2017, Personal Trainer (Trainer4You) 2014
Palvelualueet: Klassinen hieronta, urheiluhieronta, triggerpiste-hoito sekä lihasvenytykset

Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja minulla oli jo nuorempana vahva näkemys siitä, että haluan työskennellä liikunnan parissa. Vuonna 2014 valmistuin lisensoiduksi Personal Traineriksi (Trainer4You) ja tein valmennuksia rakennustöiden ohella. Omien liikuntavammojen ja niiden kuntouttamisten jälkeen alkoi mielenkiinto vahvasti heräämään hierontatyön suuntaan, jota olinkin jo vuosia sitten pyöritellyt mielessäni. Aloitin hierojakoulun TYA -oppilaitoksessa ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi keväällä 2017. Valmistumisen jälkeen hieronta on ollut päätoiminen työni. Mielenkiinto alaa kohtaan on vahva ja aion jatkuvasti kehittää itseäni ja näin ollen pystyn tarjoamaan monipuolisempaa hoitoa.
Koulutettuna hierojana autan sinua pitämään huolta kehostasi. Oli kyse sitten työperäisestä stressistä, liikunnan aiheuttamasta lihaskireydestä tai haluat muuten vain rentoutua. Palveluihini kuuluu klassista hierontaa ja urheiluhierontaa, triggerpiste-hoitoa sekä lihasvenytyksiä.
Olen koulutettuna hierojana terveydenhuollon ammattihenkilö ja näin ollen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran rekisterissä.

MIKKO PAATELAINEN (0505925490 / mikko.paatelainen@gmail.com / www.proaskel.fi )
Koulutus:
Koulutettu urheiluhieroja ja entinen ammattijalkapalloilija
Palvelualueet:
hieronta, urheiluhieronta

Olen Mikko Paatelainen, Koulutettu urheiluhieroja ja entinen ammattijalkapalloilija. Kehon ja lihasten huolto on aina ollut minulle jokapäiväistä elämää ja urheiluhierojan ammatti onkin ollut luonnollinen jatkumo ammattiurheilu-uran jälkeen. Urheiluhierojana pääsen hyödyntämään sekä kiinnostustani, että vuosien varrella karttunutta tietotaitoani kehonhuoltoon liittyen.
Ammatissani minulle on tärkeää pureutua aidosti asiakkaan ongelmakohtiin ja suorittaa jokainen hoitokerta kokonaisvaltaisin menetelmin. Iloitsen onnistumisesta, kun vastaanotoltani lähtee kiitollinen, rentoutunut ja kivuton asiakas. Lisäksi haluan yhdessä asiakkaan kanssa löytää ongelmakohtien perimmäiset syyt ja neuvoa korjaavat toimintatavat.
Oli vaivanasi sitten arkipäivän ergonomian aiheuttamat jumit tai urheileva kehosi tarvitsee säännöllistä huoltoa, otan mielelläni haasteet hoidettavakseni! Hierontaan voit tulla myös rentoutumaan ja pitämään sitä kautta itsestäsi huolta kokonaisvaltaisemmin. Pyyntöni onkin, että rohkeasti kerrot, miten voin olla avuksi. Palautteesi on minulle koko työni tärkein asia.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika!

Koulukadun tiloissa hieronnasta vastaa:


MIKA BLOMBERG (0407535531 / mipb72@gmail.com)

Olen Mika Blomberg, koulutettu urheiluhieroja. Olen tehnyt töitä hierojana jo yli 20 vuotta, jonka ansiosta minulle on kertynyt paljon kokemusta ja monipuolista osaamista.
Urheilu on ollut jo nuoresta asti lähellä sydäntäni, joten urheiluhierojaksi kouluttautuminen tuntui minulle hyvin luonnolliselta. Olen tehnyt hierojan töitä myös Turun telakalla ja Naantalin kylpylässä.
Minulta hoituu mm. klassiset hieronnat, urheiluhieronnat, trigger-pisteiden hoito sekä lihasvenytykset. Teen Silver- ja Golden-hierontoja, mutta myös muut asiakkaat ovat erittäin tervetulleita hierontoihini! Pääsääntöisesti olen paikalla Koulukadulla maanantaisin ja torstaisin, mutta sovitusti olen käytettävissä muinakin päivinä.
Haluan aidosti parantaa hyvinvointiasi parhaani mukaan, joten olethan minuun rohkeasti yhteydessä!

Hieronta tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ota yhteyttä!

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance     

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *