Fustra

Fusion Functional Training | M&M Kuntotalo Turku

M&M Kuntotalo - Fustra

Fusion Functional Training eli FUSTRA on Personal Training -konsepti, joka tarjoaa huippuluokan harjoittelua aloittelijasta olympiatason urheilijaan. 

Fustra-harjoittelun perustana on kehon vahvistaminen oikean asennon ja liikeratojen löytämisen kautta. Urheilijat käyttävät Fustraa lihasvoiman parantamiseen ja laihduttajat kiinteytymiseen. Niska- ja selkäongelmaisilla parantunut liikkuvuus auttaa korjaamaan vartalon asentoa takaisin luonnolliseen tilaan. Lukuisat asiakkaamme ovat jo saavuttaneet tavoitteensa Fustralla!

Ryhtiä ja kehonhallintaa

Fustra-metodi on funktionaalinen harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehonhallintaa sekä parantamaan ryhtiä ja liikkuvuutta. Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino eli vartalon etupuolella sijaitsevat lihakset ovat vahvempia kuin selkäpuolella olevat lihakset.

Suurin osa ihmisistä liikuttaa vartaloansa arkipäivän toiminnassa käyttämättä vatsalihaksistoaan, joka tuottaa noin puolet vartalon kokonaisvoimasta. Tämä vain lisää epätasapainoa selkä- ja vatsalihasten välillä. Tämä johtaa lopulta kehon rajoittuneeseen liikkuvuuteen. Huono ruokavalio ja stressaava elämäntyyli saavat kehon ja mielen tasaisesti ylirasittuneeksi. Fustra-metodista saat apua olotilaasi.

Tasapainoa ja hyvinvointia

Lihasepätasapaino aiheuttaa nivelille, selkärangalle ja lihaksistolle vääränlaista rasitusta. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Fustra-metodin lähtökohtana on ensin aukaista dynaamisia venytyksiä käyttäen lihakset, jotka estävät hyvän ryhdin. Sen jälkeen ryhdytään vahvistamaan heikkoja lihaksia, jotka aiheuttavat epätasapainon vartalossa. Kun vartalossa olevat "lukot" on saatu avattua ja heikot lihakset ovat voimistuneet oikeaoppisen kuntoharjoittelun avulla, saadaan aikaiseksi hyvä ryhti, tasapainoinen lihaksisto ja kivuton arkipäivä.

Kyseessä ei kuitenkaan ole vain harjoitusohjelma selkä- ja niskakivuista kärsiville, vaan tätä metodia käytetään myös huippu-urheilijoiden lihaksiston tasapainottamiseen. Fustra-metodi saavuttaakin tuloksia ikää, lajia ja tavoitetta katsomatta.

Toteutus

Fustra-metodissa keskitytään aina henkilön yksilöllisiin tarpeisiin. Valmennuksessa voikin olla kerrallaan enintään kaksi henkilöä (DUO). Harjoittelussa käytetään pääosin omaa kehoa sekä apuvälineinä keppejä, painoja, tukityynyjä ja taljalaitteita. Ohjelman aikana opit liikkeitä, joita pystyt suorittamaan myös kotioloissa. Kaikki ohjelmat sisältävät ravinto-osion.

Lue lisää Fustrasta tästä.

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *