Uusille tutustujille: Jätä yhteystietosi - saat veloituksettoman tutustumiskerran!

Valitse keskus
Nimi *
Puhelin *
Sähköposti *

Fustra

Haluatko eroon niska- ja selkäsäryistä? Tahdotko kiinteytyä? Haluatko hyvän ryhdin?
Fustra on Vuoden liikuntatuotteena palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, helpottamaan niska-hartiakipuja, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa.

Lue lisää FUSTRAsta »

M&M Action on M&M Kuntotalon kehittämä oma konsepti toiminnallisesta harjoittelusta. Tunnit ovat monipuolisesti suunniteltuja ryhmä - ja pienryhmä treenejä, joiden avulla kehität liikkuvuutta, räjähtävyyttä, voimaa, kestävyyttä ja nopeutta. Tule rohkeasti mukaan, tunnit sopivat kaikille. Action-treeneissä ei kaveria jätetä!

Lue lisää M&M Action -tunneista »

LesMills

Les Mills on kehittänyt aikuisille 13 maailman suosituinta ryhmäliikuntatuntia. Tunnit löytyvät yli 15 000 kuntokeskuksen valikoimista yli 80 maasta. Les Millsin kansainvälisesti tunnetut tunnit ovat esimerkiksi BODYPUMP®, BODYCOMBAT™, BODYBALANCE® ja SH'BAM®. Les Millsillä on yli 40 vuoden kokemus liikunta-alalta.

Lue lisää LesMills tunneista »

LesMills Virtual

Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä lisää huippuluokan äänentoisto. Virtuaalituntien koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset, musiikkeina käytetään uusimpia hittejä ja tuntien ohjaajina toimivat oman alansa huippuohjaajat. Lopputuloksena on uudenlainen treenielämys !

Lue lisää Virtual tunneista »

ARTIS Line sarja on uusi vallankumouksellinen noin 30 eri laitteesta koostuva laitesarja Technogymiltä. ARTIS Line sisältää cardiolaitteet, painopakkalaitteet sekä toiminallisen harjoittelun välineet. ARTIS-sarjassa yhdistyy Technogymille ominainen minimalistisen tyylikäs muotoilu, biomekaaninen toimivuus, interaktiivisuuden mahdollistava teknologia ja ekologisuus.

Lue lisää Artis:sta »

M&M Kuntotalolla sinulla on mahdollisuus jättää lapsesi hoitoon valvottuun lapsiparkkiin oman kuntoilusi ajaksi. Lastenvahtimme ovat kokeneita ja koulu­tettuja toimijoita. Koulukadulla toimii Apsiparkki ja Kalevantiellä & Raisiontorilla Mehukatti lapsiparkki. Tiistai-iltaisin lapset pääsevät liikkumaan Kalevantiellä Mehukatti lastentouhutuokion merkeissä klo 16.30 - 18.15.

Lue lisää lapsiparkeistamme »

M&M Kupittaa on avattu !

M&M Koulukatu on auki 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Liity jäseneksi verkossa

Katso lista CMS-saleista Suomessa

Pelaa kuntoiluvisaa !

Päivittäiset ryhmäliikuntatunnit

M&M Kupittaa ke 15.08.

07:15 (40 min) Trip / Marko (sijainen)

10:30 (40 min) Trip 12 / Susanna (sijainen)

16:20 (45 min) CorePilates / Heli

17:10 (50 min) Vatsa-peppu / Heli

18:05 (60 min) BodyAttack / Johanna F.

18:10 (50 min) Bootcamp / Heli

18:15 (40 min) Trip 12 / Marika

19:10 (60 min) PartyFit / Marika

The Trip – Immersive Fitness M&M Kupittaalle, ensimmäisenä Suomessa!

perjantai 15.09.2017

The Trip – Immersive Fitness M&M Kupittaalle, ensimmäisenä Suomessa!

M&M Kuntotalo on perinteikäs turkulainen täyden palvelun Kuntotalo, olemme olleet asiakkaan asialla jo 30 vuotta. M&M Kuntotaloa vie eteenpäin aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää palveluitamme jatkuvasti, haluamme olla edelläkävijä alallamme.


M&M Kupittaan avaamisen myötä haluamme tuoda teille hyvät asiakkaamme jotain uutta ja isoa, ennennäkemätöntä Suomessa. Meillä on ilo ja kunnia julkistaa, että uuteen avattavaan Kupittaan keskukseemme tuomme teille ensimmäisenä Suomessa uuden, huikean sisäpyöräilyelämyksen, LesMillsin Immersive Fitness -konseptin muodossa. Kupittaan sisäpyöräilysalissa tullaan siis tammikuusta alkaen kokemaan liikuntaelämyksiä upean ”The Trip” -sisäpyöräilykonseptin parissa.


”The Trip – Immersive Fitness on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. Tunnin aikana liikutaan ohjaajan johtamana 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö on synkronisoitu liikkeiden tekemiseen tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. The Trip on seuraavan sukupolven treeni. Tervetuloa tulevaisuuteen!”


Los Angeles - Lontoo - Tukholma – Turku, M&M Kupittaa. Be ready, uutta ja hienoa on todellakin tulossa!
I <3 M&M!

« Takaisin

Ajankohtaisia tapahtumia M&M Kuntotalossa

Ajankohtaista Kalevantie

Kesä 3 -ryhmäliikuntakalenteri20.07.2018

Kesän kolmas ryhmäliikuntakalenteri starttaa maanantaina 6.8. Kesä 3 -kalenteri on voimassa välillä 6.8.-9.9.2018.

Lue lisää »

Ajankohtaista Raisiontori


Ajankohtaista Koulukatu

Kesä 3 -ryhmäliikuntakalenteri20.07.2018

Kesän kolmas ryhmäliikuntakalenteri starttaa maanantaina 6.8. Kesä 3 -kalenteri on voimassa välillä 6.8.-9.9.2018.

Lue lisää »


Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance     

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *