Uusille tutustujille: Jätä yhteystietosi - saat veloituksettoman tutustumiskerran!

Valitse keskus
Nimi *
Puhelin *
Sähköposti *

Fustra

Haluatko eroon niska- ja selkäsäryistä? Tahdotko kiinteytyä? Haluatko hyvän ryhdin?
Fustra on Vuoden liikuntatuotteena palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, helpottamaan niska-hartiakipuja, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa.

Lue lisää FUSTRAsta »

M&M Action on M&M Kuntotalon kehittämä oma konsepti toiminnallisesta harjoittelusta. Tunnit ovat monipuolisesti suunniteltuja ryhmä - ja pienryhmä treenejä, joiden avulla kehität liikkuvuutta, räjähtävyyttä, voimaa, kestävyyttä ja nopeutta. Tule rohkeasti mukaan, tunnit sopivat kaikille. Action-treeneissä ei kaveria jätetä!

Lue lisää M&M Action -tunneista »

LesMills

Les Mills on kehittänyt aikuisille 13 maailman suosituinta ryhmäliikuntatuntia. Tunnit löytyvät yli 15 000 kuntokeskuksen valikoimista yli 80 maasta. Les Millsin kansainvälisesti tunnetut tunnit ovat esimerkiksi BODYPUMP®, BODYCOMBAT™, BODYBALANCE® ja SH'BAM®. Les Millsillä on yli 40 vuoden kokemus liikunta-alalta.

Lue lisää LesMills tunneista »

LesMills Virtual

Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä lisää huippuluokan äänentoisto. Virtuaalituntien koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset, musiikkeina käytetään uusimpia hittejä ja tuntien ohjaajina toimivat oman alansa huippuohjaajat. Lopputuloksena on uudenlainen treenielämys !

Lue lisää Virtual tunneista »

ARTIS Line sarja on uusi vallankumouksellinen noin 30 eri laitteesta koostuva laitesarja Technogymiltä. ARTIS Line sisältää cardiolaitteet, painopakkalaitteet sekä toiminallisen harjoittelun välineet. ARTIS-sarjassa yhdistyy Technogymille ominainen minimalistisen tyylikäs muotoilu, biomekaaninen toimivuus, interaktiivisuuden mahdollistava teknologia ja ekologisuus.

Lue lisää Artis:sta »

M&M Kuntotalolla sinulla on mahdollisuus jättää lapsesi hoitoon valvottuun lapsiparkkiin oman kuntoilusi ajaksi. Lastenvahtimme ovat kokeneita ja koulu­tettuja toimijoita. Koulukadulla toimii Apsiparkki ja Kalevantiellä & Raisiontorilla Mehukatti lapsiparkki. Tiistai-iltaisin lapset pääsevät liikkumaan Kalevantiellä Mehukatti lastentouhutuokion merkeissä klo 16.30 - 18.15.

Lue lisää lapsiparkeistamme »

M&M Kupittaa on avattu !

M&M Koulukatu on auki 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Liity jäseneksi verkossa

Katso lista CMS-saleista Suomessa

Päivittäiset ryhmäliikuntatunnit

M&M Kupittaa pe 20.07.

07:00 (30 min) M&M Early Bird Action / Jaana

07:15 (40 min) Trip Mix 1.0 / Teresa

07:35 (30 min) M&M Action Core / Jaana

10:30 (45 min) TONE / Jaana

11:20 (40 min) Trip 11 / Jaana

16:20 (45 min) KesäHIIT - TUNTIMUUTOS! / Essi P. (sijainen)

16:40 (40 min) Trip Mix 1.0 / Teresa

16:45 (60 min) M&M Action Circuit / Johanna F.

PYSÄKÖINTI M&M KUPITTAALLA

maanantai 01.01.2018

PYSÄKÖINTI M&M KUPITTAALLA

M&M Kupittaan ja Turun palloiluhallin pysäköintitilat löytyvät palloiluhallin sivulta, Lemminkäisenkadulta katsottuna rakennuksen oikealla puolella. Pysäköintitilaa on noin 400 autolle. Kyseisellä pysäköintialueella on maksullinen pysäköinti arkisin klo 7-16. Tuona aikana M&M Kuntotalon asiakkaat saavat pysäköidä alueella veloituksetta 2h ajan M&M Kupittaan asiakaspalvelusta saatavalla pysäköintiluvalla ja parkkikiekolla. Molemmat on siis auton tuulilasilla esillä oltava, sekä pysäköintilupa että parkkikiekko. Muina aikoina pysäköinti on kaikille maksuton, ilman aikarajoitusta.

Jäsenemme voivat noutaa pysäköintiin tarvittavan pysäköintiluvan jäsenkorttiaan vastaan M&M Kupittaan asiakaspalvelusta. Lupia on saatavilla 1 per jäsen.

Pysäköintilupa on autokohtainen, siihen tulee kirjoittaa ajoneuvon rekisterinumero. Rekisterinumero kirjoitetaan pysäköintilupaan asiakaspalvelussa. Jos painavasta syytä tarvitset toisen luvan käyttöösi, voit sen asiakaspalvelustamme lunastaa 5€ hintaan.

« Takaisin

Ajankohtaisia tapahtumia M&M Kuntotalossa

Ajankohtaista Kalevantie

Kesä 2 -ryhmäliikuntakalenteri14.06.2018

Juhannuksen jälkeen siirrytään ryhmäliikunnassa kesän toiseen kalenteriin. Kesä 2 -kalenteri on voimassa ajalla 25.6.-5.8.2018.

Lue lisää »

Ajankohtaista Raisiontori


Ajankohtaista Koulukatu

Kesä 2 -ryhmäliikuntakalenteri14.06.2018

Juhannuksen jälkeen siirrytään ryhmäliikunnassa kesän toiseen kalenteriin. Kesä 2 -kalenteri on voimassa ajalla 25.6.-5.8.2018.

Lue lisää »


Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance     

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *