Uusille tutustujille: Jätä yhteystietosi - saat veloituksettoman tutustumiskerran!

Valitse keskus
Nimi *
Puhelin *
Sähköposti *

Fustra

Haluatko eroon niska- ja selkäsäryistä? Tahdotko kiinteytyä? Haluatko hyvän ryhdin?
Fustra on Vuoden liikuntatuotteena palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, helpottamaan niska-hartiakipuja, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa.

Lue lisää FUSTRAsta »

M&M Action on M&M Kuntotalon kehittämä oma konsepti toiminnallisesta harjoittelusta. Tunnit ovat monipuolisesti suunniteltuja ryhmä - ja pienryhmä treenejä, joiden avulla kehität liikkuvuutta, räjähtävyyttä, voimaa, kestävyyttä ja nopeutta. Tule rohkeasti mukaan, tunnit sopivat kaikille. Action-treeneissä ei kaveria jätetä!

Lue lisää M&M Action -tunneista »

LesMills

Les Mills on kehittänyt aikuisille 13 maailman suosituinta ryhmäliikuntatuntia. Tunnit löytyvät yli 15 000 kuntokeskuksen valikoimista yli 80 maasta. Les Millsin kansainvälisesti tunnetut tunnit ovat esimerkiksi BODYPUMP®, BODYCOMBAT™, BODYBALANCE® ja SH'BAM®. Les Millsillä on yli 40 vuoden kokemus liikunta-alalta.

Lue lisää LesMills tunneista »

LesMills Virtual

Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä lisää huippuluokan äänentoisto. Virtuaalituntien koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset, musiikkeina käytetään uusimpia hittejä ja tuntien ohjaajina toimivat oman alansa huippuohjaajat. Lopputuloksena on uudenlainen treenielämys !

Lue lisää Virtual tunneista »

ARTIS Line sarja on uusi vallankumouksellinen noin 30 eri laitteesta koostuva laitesarja Technogymiltä. ARTIS Line sisältää cardiolaitteet, painopakkalaitteet sekä toiminallisen harjoittelun välineet. ARTIS-sarjassa yhdistyy Technogymille ominainen minimalistisen tyylikäs muotoilu, biomekaaninen toimivuus, interaktiivisuuden mahdollistava teknologia ja ekologisuus.

Lue lisää Artis:sta »

M&M Kuntotalolla sinulla on mahdollisuus jättää lapsesi hoitoon valvottuun lapsiparkkiin oman kuntoilusi ajaksi. Lastenvahtimme ovat kokeneita ja koulu­tettuja toimijoita. Koulukadulla toimii Apsiparkki ja Kalevantiellä & Raisiontorilla Mehukatti lapsiparkki. Tiistai-iltaisin lapset pääsevät liikkumaan Kalevantiellä Mehukatti lastentouhutuokion merkeissä klo 16.30 - 18.15.

Lue lisää lapsiparkeistamme »

M&M Kupittaa on avattu !

M&M Koulukatu on auki 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Liity jäseneksi verkossa

Katso lista CMS-saleista Suomessa

Päivittäiset ryhmäliikuntatunnit

Kohti uutta!

maanantai 06.11.2017

Kohti uutta!

Hyvät asiakkaamme!


Olemme palvelleet teitä M&M Kalevantiellä jo yli 16 vuoden ajan ja nyt on aika ottaa askel eteenpäin kohti uutta! Pitkin syksyä olemme monelta eri kantilta punninneet Kalevantien keskuksen tulevaisuutta ja ottaneet selvää keskuksen tulevaisuuden toimintamahdollisuuksista ja -edellytyksistä. Rakas kotikaupunkimme kehittyy ja Itäharjun alueen kehityssuunnitelmaan kuuluu se, että vanhat huonokuntoiset rakennukset puretaan ja uutta rakennetaan tilalle. Rakennukset alueella rapistuvat, ja myös meidän tilamme alkavat olemaan parhaat päivänsä nähneessä kunnossa, mutta me emme halua rapistua vaan uudistua ja mennä eteenpäin! Itäharjun alueen uudistumisen ja uudistamisen vuoksi meillä ei enää ole edellytyksiä ja mahdollisuuksia jatkaa toimintaamme Kalevantien vanhoissa tiloissa.


Haluamme kehittyä ja uudistua ja sen myötä jatkossa palvella teitä paremmin, niin palvelun ja tarjonnan kuin myös tilojenkin suhteen. Tästä syystä rakennammekin tällä hetkellä Kupittaalle huippulaadukasta, uuden ajan kuntokeskusta, teitä varten hyvät asiakkaamme. Kupittaan keskuksessa tulemme viemään palvelumme aivan uudelle tasolle, kuitenkin vanhaa ja perinteikästä M&M:n henkeä kunnioittaen.


M&M Kupittaalla panostamme entistä enemmän kattaviin vapaapainoalueisiin, rautaa saa salillamme nostaa jatkossakin! Sekä kyykky- että penkkipunnerruspaikkoja että vapaapainoaluetta tulee olemaan enemmän kuin Kalevantiellä tällä hetkellä. Ylpeänä voimmekin ilmoittaa, että olemme solmineet kattavan yhteistyösopimuksen alan perinteikkään ja vahvan brändin, Eleikon kanssa. Eleiko tulee toimittamaan M&M Kupittaalle vapaapaino- ja toiminnallisen alueen harjoitteluvälineet. Eleiko on jo 60 vuoden ajan valmistanut ja kehittänyt maailman parhaat tangot ja harjoitteluvälineet eli vahva historia on heidänkin brändissään läsnä. Samaa tulevaa historiaa tehdään nyt Turussa M&M:n ja Eleikon kattavan yhteistyön muodossa. Uuden äärellä haluamme ehdottomasti myös kunnioittaa ja vaalia vanhaa M&M henkeä ja tulemme toiveidenne mukaisesti ottamaan mukaamme Kalevantieltä myös valikoiman Davidin laitteita sekä vanhoja käsipainoja. Jotakin vanhaa ja paljon uutta!


Ryhmäliikuntaan tulemme myös panostamaan vahvasti, Kupittaan tuntitarjonnasta tulee todella laaja. Käytössä on ryhmäliikuntasalin lisäksi myös todella iso toiminnallisen harjoittelun tila, jossa voi pitää monenlaisia tunteja, uuden ajan sisäpyöräilysali, sekä uutena ryhmäliikuntatuotteena tulee olemaan kuntosalin puolella olevalla pienryhmäharjoittelualueella toteutettava monipuolinen Team Beats -ryhmätreeni! Ryhmäliikuntatunteja tulee olemaan pitkin päivää, iltatuntien lisäksi tuntitarjontaa tulee olemaan kattavasti niin aikaisessa aamussa kuin lounasaikaankin. Iltatunnit tulevat alkamaan hyvissä ajoin ja niitä on tarjolla iltaan asti. Eli tarjonta ryhmäliikunnassakin tulee vain laajenemaan!


Pysäköinnistä Kupittaalla olemme saaneet paljon kysymyksiä. Palloiluhallin viereen tulevan suuren pysäköintialueen rakentaminen on alkanut. Pysäköintipaikkojen tieltä puretaan pois vanhoja rakennuksia, jotta tilalle saadaan suuri määrä pysäköintipaikkoja. Eli tämänkin asian suhteen on hyvä suunnitelma, jonka toteutus on käynnissä.
Huippulaatuisten treenipuitteiden lisäksi haluamme Kupittaalla panostaa hyvinvointiin myös laajemmassa näkökulmassa. Kupittaan spa-maailmaan rakentuukin tavallisen saunan lisäksi myös höyry- sekä infrapunasaunat. Treenien ohessa voitte Kupittaalla siis pitää huolta myös palautumisesta ja rentoutumisesta!
Myös lapsia on ajateltu Kupittaalla! Kupittaalle rakentuu puitteiltaan huikean hieno Mehukatti-lapsiparkki liukumäkineen ja myös lapsiparkin toiminnan sisältö on tarkkaan lapsia varten suunniteltu, oli se sitten viikoittainen askartelutuokio, jumppatauko tai satuhetki, myös lapsille tulee olemaan lapsiparkissa oma viikkokalenteri.
Kupittaalla tulemme palvelemaan teitä laajoilla asiakaspalvelun aukioloajoilla ja näiden aikojen ulkopuolella sali tulee olemaan avainkortilla jäsenten käytössä 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.


Kaikkien jo Kupittaan keskuksesta julkistamiemme tietojen ja yksityiskohtien herättämä positiivinen asiakaspalaute on ilahduttanut meitä suuresti, palautteesta välittyy fiilis, että sekä henkilökunta kuin myös te hyvät asiakkaat odotatte uuden keskuksen avajaisia innolla. Siitä olemme erittäin onnellisia!


M&M Kupittaan virallisia avajaisia vietetään ‪‪2.1.2018‬‬. Toivomme kuitenkin pääsevämme aloittamaan toiminnan uudessa keskuksessamme jo hyvissä ajoin joulukuun puolella. Treenit Kalevantiellä päättyvät ‪‪31.12.2017‬‬ ja tämän jälkeen toivomme jokaisen teistä jatkavan treenejä kanssamme radan toisella puolen, uudella M&M Kupittaalla! Vaikka M&M:n juuret ovat syvällä Kalevantiellä ja edessä oleva muutto tulee olemaan haikea myös henkilökunnalle, niin odotamme kovasti uutta salia ja toivomme jatkossa näkevämme jokaisen teistä M&M Kupittaalla! Nostetaan juuret maasta, viedään ne mukanamme ja istutetaan uudelle salille, M&M Kupittaalle!


Lisätietoja:
Renja Riihinen
Club-johtaja
M&M Kuntotalo Kupittaa
renja.riihinen@mmkuntotalo.fi
+358505901423

« Takaisin

Ajankohtaisia tapahtumia M&M Kuntotalossa

Ajankohtaista Kalevantie

Juhannusajat18.06.2018

Loppuviikko juhlitaan juhannusta ja sen myötä on luvassa muutoksia saliemme asiakaspalvelujen ja lapsiparkkien aukioloihin sekä ohjattuihin ryhmäliikuntatunteihin.

Lue lisää »

Ajankohtaista Raisiontori


Ajankohtaista Koulukatu

Juhannusajat18.06.2018

Loppuviikko juhlitaan juhannusta ja sen myötä on luvassa muutoksia saliemme asiakaspalvelujen ja lapsiparkkien aukioloihin sekä ohjattuihin ryhmäliikuntatunteihin.

Lue lisää »


Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance     

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *