Pysäköintijärjestelyt M&M Kupittaalla 4.2. lähtien

tiistai 05.02.2019

Pysäköintijärjestelyt M&M Kupittaalla 4.2. lähtien

Hyvät asiakkaamme!
Saimme kuluvan viikon tiistaina tiedon, että Triviumin viereisen tontin rakennustyömaa käynnistyy tulevana maanantaina 4.2. Kyseinen alue on tähän asti toiminut pysäköintialueena. Rakennustyömaan käynnistyminen ja eteneminen tulee jatkossa vaikuttamaan pysäköintijärjestelyihimme meille annetun informaation mukaan seuraavan 4-6 kuukauden ajan, ennen kuin uudet pysäköintijärjestelyt ovat paikoillaan.
Tieto yllätti meidätkin ja teemme edelleen koko ajan kovasti töitä yhteistyössä kiinteistön omistajan kanssa, jotta löydämme yhdessä järjestelyt, joilla päästäisiin sujuvasti tiukimman rakennusvaiheen yli. Tarkoituksena on pidemmällä tähtäimellä parantaa palveluja ja pysäköintiä, Triviumin takana olevaa hallia korotetaan kerroksella ja viereen rakentuu uusi halli. Uutta suojaisaa pysäköintitilaa on siis tulossa. Saamamme tiedon mukaan pysäköintitilanne tulee siis paranemaan, kunhan rakennusvaiheen yli päästään.


Pysäköintijärjestelyt tulevat maanantaista 4.2. lähtien olemaan seuraavat:

- Hiekkakenttä poistuu pysäköintikäytöstä maanantaina 4.2. ja tontilla alkaa rakennustyöt

- M&M:n asiakkaiden ja henkilökunnan maksuton pysäköinti Trivium Cityn jäljelle jäävillä pysäköintialueilla arkisin klo 7:00-16:00 välisenä aikana päättyy. Lemminkäisenkadun puoleisella vieraspysäköintialueella voi pysäköidä maksua vastaan arkisin klo 7:00-16:00.

- Arkisin klo 16-07 välillä sekä viikonloppuisin asiakkaidemme käytössä jatkossakin on veloituksetta Triviumin takana sijaitseva parkkihalli sekä kiinteistön etupihan vieraspaikat. Parkkihallissa on kaksi kerrosta. Ajo halliin tulee jatkossa tapahtumaan Joukahaisenkadun kautta.

- Korvaavia päiväpysäköintipaikkoja on osoitettu 30 kappaletta viereisen kiinteistön tontilta (yksi tontti Kupittaalta Skanssiin päin) ja ne tullaan merkitsemään opastein. Kuva ohessa. Käytäntö näillä paikoilla on sama kuin aikaisemminkin, eli M&M:n pysäköintilupa ja 2h kiekko tulee olla näkyvästi esillä kojelaudalla. Muilla kuin merkityillä paikoilla pysäköinti on ehdottomasti kiinteistön omistajan toimesta kielletty. Alueella aloitetaan pysäköinninvalvonta.

- Ympäristöstä löytyy myös jonkun verran veloituksetonta kadunvarsipysäköintiä sekä muita veloituksettomia pysäköintialueita.

- Lemminkäisenkadun puoleisella vieraspysäköintialueella voi pysäköidä maksua vastaan arkisin klo 7:00-16:00. Lisää lyhytaikaista maksullista vieraspysäköintiä on tarjolla Lemminkäisenkadun toisella puolella ns. Hesburgerin tontilla. Hesburgerin tontin alue on maksullinen 24 tuntia vuorokaudessa.

Jatkamme siis edelleen jatkuvaa työskentelyä yhdessä kiinteistön omistajan kanssa tilanteen parantamisen suhteen ja ilmoitamme lisätietoja heti kun niitä saamme. Toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä teiltä hyvät asiakkaamme, jotta päästään tämän vaiheen yli yhdessä, kaiken tarkoituksena kun on palvelujen parantaminen. Kiitos yhteistyöstä!

M&M Action ja sisäpyöräily

Kuntosali

Saunat

Lapsiparkki

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *