M&M Kuntotalo Kupittaa on avattu 2.1.2018!

Kupittaan tilamme ovat noin 2000 m2. Kattavan kuntosalin ja toiminnallisen harjoittelun tilan sekä laajan ryhmäliikuntatarjonnan lisäksi Kupittaan keskuksestamme löytyy ennennäkemätön, kahteen tasoon rakennettu sisäpyöräilysali. Kuntosalin laitteet ovat Technogymin Artis-sarjaa, Diamond Black -värityksellä.
Keskuksestamme löytyy myös lasten toiveita huomioiden suunniteltu monipuolinen ja virikkeellinen Mehukatti-lapsiparkki.
Kupittaan keskuksessa olemme panostaneet erityisesti palautumiseen ja virkistäytymiseen saunamaailman ja kylmäaltaiden muodossa. Saunamaailma koostuu perinteisestä saunasta, infrapuna- ja höyrysaunasta. Lisäksi saunamaailmasta löydät omat kylmäaltaat sekä naisten että miesten puolelta.
Kaikki tämä on käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

Joulun aika

tiistai 18.12.2018

Joulun aika

Ensi viikolla M&M Kuntotalon väki rauhoittuu joulun viettoon. 24.-26.12. välisenä aikana keskustemme asiakaspalvelut ovat suljettuina eikä normaaleja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja pidetä. Myös lapsiparkki viettää joululomaa kyseisen ajan.
26.12. M&M Kupittaalla on luvassa tapaninpäivän erityisjumpat, tunneille ovat tervetulleita kaikkien keskustemme jäsenet!

Aikataulu Kupittaalla tapaninpäivänä 26.12.:
10:30 Perinteinen kinkkujumppa 75min - Johanna F.
12:00 Trip 40min - Johanna F.

Avainkortilla treenaat kuitenkin vuoden jokaisena päivänä Kupittaalla ja Koulukadulla 24 tuntia vuorokaudessa ja Raisiontorilla klo 05-24. Myös virtual-tunnit ovat käytettävissäsi!
Tunnelmallista joulun odotusta!

« Takaisin

M&M Action ja sisäpyöräily

Kuntosali

Saunat

Lapsiparkki

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *