M&M Kuntotalo Kupittaa on avattu 2.1.2018!

Kupittaan tilamme ovat noin 2000 m2. Kattavan kuntosalin ja toiminnallisen harjoittelun tilan sekä laajan ryhmäliikuntatarjonnan lisäksi Kupittaan keskuksestamme löytyy ennennäkemätön, kahteen tasoon rakennettu sisäpyöräilysali. Kuntosalin laitteet ovat Technogymin Artis-sarjaa, Diamond Black -värityksellä.
Keskuksestamme löytyy myös lasten toiveita huomioiden suunniteltu monipuolinen ja virikkeellinen Mehukatti-lapsiparkki.
Kupittaan keskuksessa olemme panostaneet erityisesti palautumiseen ja virkistäytymiseen saunamaailman ja kylmäaltaiden muodossa. Saunamaailma koostuu perinteisestä saunasta, infrapuna- ja höyrysaunasta. Lisäksi saunamaailmasta löydät omat kylmäaltaat sekä naisten että miesten puolelta.
Kaikki tämä on käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

Juhannusajat

maanantai 18.06.2018

Juhannusajat

Hyvät asiakkaamme!

Loppuviikko juhlitaan juhannusta ja sen myötä on luvassa muutoksia saliemme asiakaspalvelujen ja lapsiparkkien aukioloihin sekä ohjattuihin ryhmäliikuntatunteihin.

JUHANNUSAATON AATTO 21.6.
Torstaina 21.6. ryhmäliikunnassa pidetään aamu- ja aamupäivätunnit, asiakaspalvelumme palvelee klo 16:00 asti. Illan ryhmäliikuntatunteja ei pidetä eikä illan lastenvalvontaa ole.

JUHANNUS 22.-24.6.
Juhannuksen ajan 22.-24.6. asiakaspalvelumme ja lastenvalvontamme ovat suljettuna, ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei pidetä. Jäsenkortilla treenaat salilla vuoden jokaisena päivänä 24/7 ja myös virtuaalitunnit ovat käytössäsi!

Muistathan, että avainkortilla treenaat kuitenkin vuoden jokaisena päivänä Kupittaalla ja Koulukadulla 24 tuntia vuorokaudessa sekä Raisiontorilla klo 05-24. Myös Virtuaali-ryhmäliikunnat ovat käytössäsi kaikissa keskuksissamme!

Lempeää juhannusta,
toivottaa M&M Kuntotalon väki

« Takaisin

M&M Action ja sisäpyöräily

Kuntosali

Saunat

Lapsiparkki

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance     

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *