Kuntosalijäsenyys

Monipuolinen kuntosali käytössäsi | M&M Kuntotalo Turku ja Raisio

Kuntosalijäsenyydessä keskuksemme kuntosali on käytettävissä joka päivä Raisiontorilla klo 05-24, myös kaikkina arkipyhinä ja Koulukadulla ja Kupittaalla 24 tuntia vuorokaudessa. Jäsenenämme sinulla on myös M&M Action- toiminnallinen tila käytettävissäsi, kun siellä ei ole ohjattuja tunteja.

Kuntosalijäsenenä voit hyödyntää käteviä etuja yhteistyöyrityksissämme. Tutustu jäsenetuihin »

Kuntosalijäsenyyteen ei kuulu vierailuoikeuksia. Jäsenyys on mahdollista keskeyttää 1-2 kuukauden ajaksi ilman erillistä syytä (kerran vuodessa). Keskeytys maksaa 10 euroa/kk.

Määräaikainen sopimus, 24 kk peruskausi

Sopimuksen ensimmäiset 24 kk muodostavat peruskauden, jonka aikana jäsenyyttä ei voida irtisanoa. Sopimus jatkuu automaattisesti peruskauden jälkeen kuukauden irtisanomisajalla.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, 12 kk peruskausi

Jäsenyyden ensimmäinen 12 kk jakso on peruskausi. Jäsenyyden voi irtisanoa milloin tahansa yhden kuukauden irtisanoutumisajalla. Peruskaudella irtisanotusta sopimuksesta peritään koko jäsenyyden kestoajalta normaalihintaisen kuukausimaksun (1kk) ja asiakkuuden kuukausimaksun erotus.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, 1 kk peruskausi

Jäsenyyden peruskausi on ensimmäinen kuukausi, jonka jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa kuukauden irtisanoutumisajalla ilman lisäveloitusta.

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *