Club-jäsenyys

Monipuoliset liikuntapalvelumme käytössäsi | M&M Kuntotalo Turku ja Raisio

Club-jäsenenä käytössäsi ovat muun muassa

  • kuntosali
  • ryhmäliikuntatunnit
  • M&M Action -toiminnallisen harjoittelun tunnit
  • cardio-osasto

Raisiontorilla joka päivä klo 05-24, myös arkipyhinä ja Koulukadulla sekä Kupittaalla 24 tuntia vuorokaudessa. Lisäksi M&M Action -toiminnallinen tila on käytettävissäsi, kun siellä ei ole ohjattuja tunteja.

M&M Kuntotalo kuuluu kansainväliseen CMS-klubiketjuun. CMS-ketju on Suomen suurin liikuntakeskusketju. Mikäli Sinulla on M&M Kuntotalon vuosijäsenyys, on Sinulla oikeus vierailla veloituksetta muilla CMS-saleilla ympäri maailman. Vierailuehdot ja -säännöt saat asiakaspalvelustamme. Suomessa CMS-klubeja on tällä hetkellä jo lähes 40 ja maailmalla satoja. Lisätietoa CMS-Travelpassista »

Club-jäsenenä saat myös erilaisia jäsenetuja! Edut yhteistyöyrityksistämme »

Club-jäsenyys on mahdollista keskeyttää 1-2 kuukauden ajaksi ilman erillistä syytä (kerran vuodessa). Keskeytys maksaa 10 euroa/kk.

Voit valita Club-jäsenyyden seuraavista vaihtoehdoista:

Määräaikainen sopimus, 24 kk peruskausi

Sopimuskauden ensimmäinen 24 kk jakso on peruskausi, jolloin jäsenyyttä ei voida irtisanoa. Sopimus jatkuu automaattisesti peruskauden jälkeen kuukauden irtisanomisajalla.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, 12 kk peruskausi

Jäsenyyden ensimmäinen 12 kk jakso on peruskausi. Jäsenyyden voi irtisanoa milloin tahansa yhden kuukauden irtisanoutumisajalla. Peruskaudella irtisanotusta sopimuksesta peritään koko jäsenyyden kestoajalta normaalihintaisen kuukausimaksun (1kk) ja asiakkuuden kuukausimaksun erotus. 

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, 1 kk peruskausi

Jäsenyyden ensimmäinen kuukausi on peruskausi. Tämän jälkeen voit irtisanoa jäsenyyden yhden kuukauden irtisanomisajalla ilman lisäveloitusta.

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *