CMS-Travelpass

Harjoittele CMS-kuntosaleilla missä vain | M&M Kuntotalo Turku ja Raisio

M&M Kuntotalo on osa kansainvälistä CMS-kuntoklubiketjua. CMS-ketju on Suomen suurin liikuntakeskusketju, jolla on jo lähes 50 itsenäistä toimipistettä ympäri Suomen. Maailmalta löytyy satoja CMS-saleja, joihin pääset vierailemaan CMS-Travelpassilla. 

Golden-, Silver-, Club- ja Kuntosali-jäsenemme saavat käyttöönsä 90 euron arvoisen CMS-travelpassin, jonka avulla voi vierailla veloituksetta muilla CMS-saleilla sekä Suomessa että maailmalla. CMS-Travelpass -kortin käyttöohjeineen ja -ehtoineen saat asiakaspalveluistamme.

Muista leimaus!

Travelpass-kortti leimataan kuukausittain asiakaspalvelussa ja kortti on voimassa aina yhden kuukauden viimeisestä leimatusta päivämäärästä. Mikäli henkilö ei aio vierailla muilla saleilla, korttia ei ole pakko leimata. Säännöllisesti muilla CMS-saleilla vierailevien tulee pitää leima voimassa.

CMS-Travelpass-kortin kanssa tulee aina esittää henkilöllisyystodistus ja oman salin kortti CMS-Travelpassin käyttöoikeuden varmistamiseksi.

    

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *
Puhelinnumero
Email *

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiTechnoGymTPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance       

Pikaviesti

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Viesti *