Ryhmäliikuntatunnit

Monipuolinen valikoima ryhmäliikuntaa | M&M Kuntotalo Turku ja Raisio

LES MILLS BODY TRAINING SYSTEM

GRIT STRENGTH

Les Mills GRIT® Strength saa sinut antamaan kaikkesi ja vielä vähän enemmän. Monissa liikkeissä käytetään lisätehona levytankoa ja -painoja lihasvoiman maksimoimiseksi. Joitakin liikkeitä tehdään myös kehon omalla painolla. Tulet yllättymään siitä, miten paljon pystyt venyttämään jaksamisen rajojasi treenin vetäjän kannustaessa koko ajan vierelläsi.

GRIT PLYO

Les Mills GRIT® Plyo saa sinut jaksamaan enemmän kuin itse uskoitkaan. Tunnilla tehdään räjähtävää ponnistusvoimaa ja ketteryyttä kehittäviä liikkeitä. Lisätehona käytetään välillä step-lautaa ja levypainoja. Jaksamisen rajasi venyvät treenin vetäjän kannustaessa vierelläsi koko ajan.

GRIT CARDIO

Les Mills GRIT® Cardio on puolen tunnin sykehuippu. Haasta aerobinen kuntosi ja kestävyytesi kehon omalla painolla tehtävillä intervallityyppisillä liikkeillä. Huomaat pystyväsi treenaamaan ryhmässä kovempaa kuin yksin treenin vetäjän kannustaessa vierelläsi koko ajan.

CXWORX

CXWORX® on yksinkertainen ja tehokas treeni keskivartalolle. Liikkeet vahvistavat erityisesti vatsan, selän ja lantion alueen lihaksia sekä lisäävät rangan hyvinvointia.

BodyPump

BODYPUMP® on haastava lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään ryhmässä musiikin tahtiin. Harjoitus parantaa lihaskuntoa ja sopii erityisesti niille naisille ja miehille, jotka haluavat tehdä koko kropan treenin tunnissa. BODYPUMP® helppoa, tehokasta ja tuo taatusti tuloksia.

BodyStep

BODYSTEP® on atleettinen ja helppo step-tunti, josta löytyy kaksi versiota: Classic ja Athletic. Tunnilla askelletaan step-laudalle, jonka korkeuden jokainen voi säätää itselleen sopivaksi. Motivoiva musiikki auttaa nostamaan sykkeen maksimilukemiin.

BodyCombat

BODYCOMBAT® on voimaa ja energiaa huokuva treeni, jossa voi päästää sisäisen taistelijan valloilleen. Energinen musiikki ja eri itsepuolustuslajeihin perustuvat liikkeet antavat lisäpotkun, jota tarvitaan mielikuvitusvastustajan voittamiseen kymmenenkin erän jälkeen.

BodyAttack

BODYATTACK® on urheilullinen hikitreeni, joka parantaa aerobista kuntoa ja kestävyyttä. Tunnilla tehdään sykettä nostattavia intervallityyppisiä liikesarjoja sekä lihaskunto- ja tasapainoliikkeitä. Atleettiset liikkeet ja mukaansa tempaava musiikki motivoivat lähtöviivalta maaliin.

SH'BAM

SHBAM® kiehtova yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita, jotka saavat jokaisen tuntemaan itsensä tanssilattian tähdeksi. Kunto kohoaa yökerhoissa ja radiokanavilla soitettujen hittibiisien, remixien, vanhojen klassikoiden sekä modernien latinalaisrytmien tahdissa.

BodyBalance

BODYBALANCE® on täydellinen yhdistelmä liikkeitä, jotka ovat saaneet vaikutteita tai chi’sta, joogasta ja pilateksesta. BODYBALANCE® vahvistaa lihaksia toiminnallisella tavalla, lisää liikkuvuutta ja rauhoittaa mieltä. Tunti sopii kaikille riippumatta aikaisemmasta harjoittelutaustasta ja kuntotasosta.

BodyVive

BODYVIVE® 3.1 on treeni koko keholle. Tunnilla keskitytään kolmeen kunnon osa-alueeseen: aerobisen kunnon ja lihasvoiman parantamiseen sekä keskivartalon hallintaan. Liikkeitä tehdään sekä kehon omalla painolla, että vastuskuminauhan avulla. BODYVIVE® 3.1 sopii kaikille ja liikkeitä voi helposti varioida omalle kuntotasolleen sopiviksi.

Les Mills Virtual -tunnit

LES MILLS® Virtual -tunnit ovat kuvattuja versioita live-tunneista. Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä lisää huippuluokan äänentoisto. Virtuaalituntien koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset, musiikkeina käytetään uusimpia hittejä ja tuntien ohjaajina toimivat oman alansa huippuohjaajat. Lopputuloksena on uudenlainen treenielämys, joka tuo nopeasti tuloksia

Trip

IMMERSIVE FITNESS THE TRIP™ on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. Tunnin aikana liikut virtuaalisessa 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö on synkronisoitu liikkeiden tekemiseen, mikä tuo treeniin täysin uuden ulottuvuuden.

RPM

RPM® on sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki auttaa sinua polkemaan kovemmin kuin pystyit edes kuvittelemaan. Anna inspiroivan ohjaajan johtaa sinut ja muun pyöräilytiimin läpi vaihtelevan reitin; mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen, intervalli- ja aika-ajojen.

LATTIATUNNIT

Jooga Yin

Rauhallinen ja rentouttava tunti fyysisestä ja/tai henkisestä stressistä palautumiseen.

Jooga Flow 1 & 2

Dynaaminen; keskittymistä, voimaa ja vartalonhallintaa kehittävä tunti. Tunti sopii säännöllistä liikuntaa vähintään puoli vuotta harrastaneille, aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Tunti koostuu aurinkotervehdyssarjoista, vinyasa-flow-osuudesta ja yksittäisistä voima- ja tai liikkuvuusliikkeistä. Jooga Flow 2 on suunnattu edistyneemmille joogaajille.

Just Dance

Just Dance on tanssitunti, jossa tyylit vaihtelevat viikosta toiseen. Tunti on omiaan Sinulle, joka osaat hallita jo hiukan koreografiaa ja nautit hikisestä menosta ja tanssin huumasta.

Bootcamp

Bootcamp tarjoaa yksinkertaista mutta raskasta harjoittelua. Tunnilla keskitytään perusliikkeitä tekemällä niin lihaskunnon kuin aerobisen kunnonkin parantamiseen. Sopii myös miehille. Haasta itsesi!

Corepilates™

Corepilates on keskivartalon lihaksiin keskittyvä lihaskunto- ja kehonhallintatunti. Jos tarvitset vahvistusta niin vatsan kuin selän alueen lihaksiin, kokeile tätä. Tunneilla ei ole askellusta, joten se sopii myös asiakkaille, joilla ei ole kokemusta muista ryhmäliikuntatunneista.

Venyttely

Venyttely on kehon lihaksistoa palauttava ja rentouttava lihashuoltotunti. Venytyksissä edetään lihasryhmä kerrallaan. Pitkien venytyssarjojen tuloksena lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja lihasten suorituskyky palautuu ja vähitellen kasvaa. Tulethan tunnille valmiiksi lämmitelleenä.

Vatsa-peppu

Tehotunti vatsalle ja pakaroille! Tunnilla on luvassa noin 30 minuuttia perusjumppaa, jonka jälkeen seuraavat muokkaavat lihaskuntoliikkeet ja lopuksi venyttelyt. Tunnille voit osallistua, vaikka olisit jumpannut vasta muutaman kerran, tai viimeisestä liikuntakerrasta on jonkun verran aikaa.

Zumba

Helppoa ja hauskaa liikuntaa latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin mukana. Zumba-tunnin jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen!

Kahvakuula 1

Kahvkuula 1 tunnilla opetellaan kädestä pitäen kahvakuulailun perustekniikat ja rakennetaan näitä tekniikoita hyödyntäen helppoja sekä kokonaisvaltaisia harjoituksia. Osallistuaksesi tunnille sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuulailusta, tunnilla käytetään joka kerta aikaa tekniikoiden opettelemiseen ja hiomiseen.  Kahvakuula 1 on tarkoitettu Sinulle, joka haluat opetella turvallisen ja tehokkaan pohjan kahvakuulailulle ja Sinulle, joka olet kuulaillut enemmän, mutta haluat tulla kertaamaan kuulailun peruselementtejä. Tunti ei kuitenkaan ole ihan kevyimmästä päästä, sillä kahvakuulailussa koko keho pääsee työskentelemään tehokkaasti. Tunnin lopussa teemme aina perusliikkeisiin pohjautuvan harjoitteen, jonka aikana kaikki saavat varmasti hien pintaan!

Total

Tällä lihaskuntoa ja hapenkuljetuselimistöä kuormittavalla tunnilla tehdään yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä. Ei koreografiaa tai askelsarjoja.

PartyFit

PartyFit on hauska ja tehokas tanssitunti, jossa irrotellaan vaihtelevan musiikin mukaan, kehitetään hapenottokykyä, vahvistetaan varsinkin ala- ja keskivartaloa ja parannetaan koordinaatiokykyä. Tunti koostuu useasta erityylisestä kappaleesta, joissa on omat musiikkiin sopivat liikkeensä. Tästä tanssitunnista saa kunnon treenin, mutta ennen kaikkea PartyFitissä on riemukas tunnelma. Tunti sopii kaikille!​

MoveFit

MoveFit on tehokas, hauska ja helppo lattiatunti. Tunnin alkuosassa rakennetaan helpohko, hieman tanssillinen koreografia, tunnin lopussa on monipuolista ja toiminnallista lihaskuntoharjoittelua.

HIIT

Tällä tunnilla on luvassa tehokasta korkeasykkeistä intervallitreeniä 30min ajan. Liikkeitä tehdään pääsääntöisesti omalla kehonpainolla.

Pilates

Pilates kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunnilla saat vahvistettua koko kehoa, mutta erityisesti keskivartalon syviä lihaksia.

FlowHarmony

Rauhallinen kehonhuoltotunti, jossa on vaikutteita tanssin ja joogan maailmasta.

Aamujooga

Kehon ja mielen uuteen päivään herättelevä aamujooga! Varioituja aurinkotervehdyksiä (lämmittely) seuraa voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittävä asanasarja. Yksittäisillä liikkeillä keskitymme vaihdellen esimerkiksi rangan kiertoihin, selkä- ja vatsalihasten voimaan, eteen- tai taaksetaivutuksiin ja lantion liikkuvuusharjoitteisiin. Tunti sopii kaikille!

Terve selkä

Kehonhuoltotunti keskivartalon lihasten vahvistamiseksi ja selkärangan liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Tunnilla harjoitamme myös lantion ja niska- ja hartiaseudun alueita. Hyvä ryhti, keskivartalon (selkäranka, lantio, hartiarengas) hallinta ja tukilihasten kunto ehkäisevät esimerkiksi istumatyön kuormitusta, mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan voimaharjoittelun ja edesauttavat taloudellisen juoksuasennon löytymisessä. Tunti sopii kaikille ja liikkeistä ohjataan useampia variaatioita, joista jokainen voi poimia omalle liikkuvuus- ja voimatasolleen sopivan.

Core

Core on lihaskuntotunti, jossa keskitytään keskivartalon lihaksiin sekä tukilihaksiin. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehon painoa ja erilaisia välineitä. Tunti sopii kaikille!

Golden Age 50+

Golden Age 50+ on nimensä mukaisesti erityisesti senioreille tarkoitettu rauhallinen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla tehdään helppoja askelsarjoja, vahvistetaan lihaskuntoa ja parannetaan liikkuvuutta. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehon painoa ja erilaisia välineitä.

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja ( faskialinjoja) mukaillen. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

INDOOR CYCLING

Group Cycle

RPM

RPM® on sisäpyöräilytunti, jossa energinen musiikki auttaa sinua polkemaan kovemmin kuin pystyit edes kuvittelemaan. Anna inspiroivan ohjaajan johtaa sinut ja muun pyöräilytiimin läpi vaihtelevan reitin; mäkien, tasamaiden, vuorenhuippujen, intervalli- ja aika-ajojen.

Trip

IMMERSIVE FITNESS THE TRIP™ on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. Tunnin aikana liikut virtuaalisessa 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö on synkronisoitu liikkeiden tekemiseen, mikä tuo treeniin täysin uuden ulottuvuuden.

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFlowrideFustraRaision LoimuApsi parkkiMehukattiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *