Hieronta

Meidät löydät M&M Kuntotalo Kupittaan kolmannesta kerroksesta

HANI DERAZ (045 1513 750 / info@proaskel.fi / www.proaskel.fi )
Koulutus: koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä kaustislainen jäsenkorjaaja-opiskelija (2017-2018)
Palvelualueet: hieronta, urheiluhieronta
Olen Hani Deraz, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä kaustislainen jäsenkorjaaja-opiskelija (2017-2018). Kaustislainen jäsenkorjaus on nivelien ja nikamien kärsivällistä ja hellävaraista käsittelyä, ”neuvottelua nikamien kanssa”. Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi ja urheiluhierojaksi urheiluyliopistosta Egyptistä vuonna 2004. Muutin Suomeen vuonna 2013 ja päätin jatkaa opintojani Turun hieronta-Akatemiassa, josta olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi (erikoisammattitutkinto, nivelten liikkuvuuden edistäminen) vuonna 2016. Lisäksi olen käynyt lukuisia täydentäviä alan kursseja, kuten thai-jooga hieronta. On ilo saada tehdä asioita, joista nauttii! Hierontatyön lisäksi toimin uimahyppyvalmentajana Rauman uimaseurassa, ja Turun impivaarassa. Toimin myös sukellusohjaajana Dive Travel Finland:lla. On tunnettua, ettei mikään kone voi korvata asiantuntijan kättä. Koska ihmisen hyvinvointi ja ihmiskehon toiminta ja sen hoitaminen on intohimoni, minulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, kuinka jokainen ihminen toimii yksilönä. Tärkein työvälineeni on herkkä, tarkka ja kuuleva kosketus. Palvelen suomeksi, ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi.

Modern Movement Clinic 

Hieronta-, fysioterapia- ja osteopatiapalvelut www.mmclinic.fi (nettiajanvaraus)

Toimintamallimme perustuu kokonaisvaltaiseen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, sekä suorituskyvyn optimointiin modernilla otteella. Yhdistämme työssämme manuaaliterapian, terapeuttisen kuntoutuksen ja biopsykososiaalisen mallin viimeisintä tutkittua tietoa. Haluamme panostaa laatuun, joten pidämme sekä itsemme että toisemme ajantasalla. Meille on tärkeää pysyä mukana alamme kehityksessä, jotta asiakkaamme saavat mahdollisimman vaikuttavaa hoitoa sekä ratkaisun monimutkaistenkin vaivojen hoitoon. Jokainen asiakas on uniikki, joten räätälöimme kaikille yksilölliset ratkaisut. Asiakastyytyväisyys on toimintamme ydinajatus.

EETU KOIVISTO, ORIENTOITUVA OSTEOPAATTI (VALMISTUU KESÄLLÄ 2018) (040 831 6588)
Olen kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta ja terveyden parissa työskentelystä jo nuorena. Omat lukuiset loukkaantumiset ja selkävaivat ovat myös omalta osaltaan lisänneet kiinnostusta alaa kohtaan. Leipätyöni on ollut tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa siitä lähtien, kun valmistuin hierojaksi vuonna 2013. Tällä hetkellä opiskelen neljättä vuotta Ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa, josta valmistun kesällä 2018. Kiinnostuksen kohteina ovat neurologia, kipufysiologia ja niiden yhdistäminen kroonisiin selkäkipuihin, niskavammoihin, päänsärkyihin ja olkapääkipuihin.
Lisäkoulutukseni:
• Alaselän mekaaninen diagnostiikka ja terapia, McKenzie method (Tuija Siitonen, tft, cert. MDT)
• Kaularanka- ja huimausoireiden erotusdiagnostiikka (Timo Rantala, ortopedinen osteopaatti)
• Lääketieteellinen akupunktio/dry needling (Heimo Alasalmi, akupunktiokouluttaja, fysioterapeutti)
• TULE-ultraäänikuvantaminen (Timo Rantala, ortopedinen osteopaatti)

JUSSI-PEKKA LAMMI URHEILUHIEROJA, FYSIIKKAVALMENTAJA (050 539 6445 )
Olen valmistunut hierojaksi Turun hierojakoulusta, TYA-oppilaitoksilta, vuonna 2012. Hierojakoulun aikana suoritin myös Personal training –koulutuksen. Myöhemmin olen kartuttanut manuaalista lisäosaamista kinesioteippauksesta, lihaskalvokäsittelyistä sekä triggerpiste-hieronnasta. Ohjauspuolella olen opiskellut kehonpainoharjoittelua, kahvakuulatekniikoita sekä painonnoston perustekniikoita. Vahvuudekseni voin mainita toiminnallisen harjoittelun. Kiinnostukseni alaa kohtaan juontaa juurensa aikaisempiin työtehtäviini, joissa kärsin monista erilaisista fyysisistä oireista, kuten lihasjäykkyydestä ja selkäkivuista. Urheilutaustani vaikutti päätökseeni valita koulutukseni erikoistumisalaksi urheiluhieronnan. Kiinnostuksen kohteeni ovat erityisesti terveys, ravinto ja hyvinvointi, jotka motivoivat minua kehittymään alallani.

EERO AALTONEN, HIEROJA, OSTEOPAATTIOPISKELIJA (050 342 6570)
Koripallo, ihmisen toiminta ja fysiikka on lähellä sydäntä. Ammattilaisuran päätyttyä oli selvää, että terveydenalasta tulee uusi ammatti itselleni. 11 pelivuotta kokeneempana oli helppo siirtyä toisen intohimon pariin. 2016 aloitin opiskelut hierojan ammattiin ja nyt jatko-opiskelen Osteopaatiksi OOKK:n yksityisessä koulussa. Parasta tässä työssä on juurisyyn selvittäminen siihen mikä blokkaa tällä hetkellä sun seuraavan askeleen kohti parempaan hyvinvointia.
"You don't have to be as strong as you think, but you need to be more efficient than you think." - Dr. Kelly Starrett
Koulutukseni:
Koulutettu hieroja&Urheiluhieroja 2017 (Tya-oppilaitos)
Ortopedisen Osteopatian koulutuskeskus 2017-2021
Mestaruusliigajoukkue Hurrikaani-Loimaan hieroja 2017-2018

 

Hieronta tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ota yhteyttä!

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFustraRaision LoimuApsi parkkiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance          

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *