Hieronta

Hieronnan vaikutukset

Hierontaa käytetään esimerkiksi apuna palautumisessa, rentoutumisessa ja kivun lievityksessä. Yleisimmin kipu lihaksissa johtuu harjoituksen tai muun rasituksen (vaikkapa kuormittava työasento) aiheuttamasta lihasjännityksestä ja hapenpuutteesta lihaskudoksessa. Myös kuona-aineiden kertyminen kudoksiin voi aiheuttaa kipua. Hieronnassa lihakset rentoutuvat antaen lisätilaa veri- ja imusuonistolle, jolloin lihaksen ravinnon ja hapensaanti paranee, lihaksen työkapasiteetti kasvaa ja lihaksen palautuminen nopeutuu. Myös aineenvaihdunta vilkastuu, jolloin elimistö poistaa kudoksiin kertyneitä kuona-aineita.

M&M Kuntotalon lihashuoltoasioista vastaa Huoltotiimi, jonka palveluihin kuuluvat klassinen- ja urheiluhieronta, sekä erilaiset teippaukset.

Meidät löydät M&M Kuntotalon toisesta kerroksesta, Kalevantieltä:

Jussi-Pekka Lammi (050 539 6445 /  / www.jplammi.fi )

Koulutus: Koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja personal trainer

Palvelualueet: mm. urheiluhieronta, klassinen hieronta, triggerpistekäsittely, passiiviset venytykset

Olen valmistunut hierojaksi ja personal traineriksi 2012. Olen erikoistunut lähinnä urheiluhierontaan, mutta palveluihini kuuluu mm. klassinen hieronta, triggerpistekäsittely ja passiiviset venytykset. Hoidon alkaessa haastattelen asiakasta, selvitän asiakkaan mahdolliset ongelmat, suoritan lihastasapainokartoituksen ja sen pohjalta asiakkaan kanssa laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Pitkittyneiden lihaskunto-ongelmien huollossa yksittäinen hieronta ei välttämättä riitä, silloin hoitosarja on ensisijainen vaihtoehto. Hieronnan vaikutuksia edesauttaa asiakkaan omatoiminen liikkuminen ja venyttely. Sinun kannattaa harkita hierojan vastaanotolla käymistä, jos sinulla on päänsärkyjä, lihasjäykkyyttä, teet päätetyötä tai työasennot ovat rasittavat ja yksipuoliset.

Hieronta auttaa myös aktiiviurheilijoita, se nopeuttaa lihasten palautumista rasituksesta, lisää niitten elastisuutta ja liikkuvuutta. Jos epäilet, että hieronnasta olisi sinulle hyötyä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Personal trainer -asiakkaan kanssa selvitetään lähtökunto ja tavoitteet, sen pohjalta teen liikunta- ja ruokaohjelman.

Eini Välläri (044 972 1442 /  / www.timma.fi/einivallari)

Koulutus: Koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja
Palvelualueet: Klassinen ja urheiluhieronta

Olen Eini, koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Silver-hierontojen lisäksi otan vastaan asiakkaita sopimuksen mukaan M&M kuntotalon toisessa kerroksessa. Jos tarvetta ilmenee tuki- tai kinesioteippauksiin, kannattaa nykäistä hihasta myös näissä asioissa.

Eetu Koivisto (040 831 6588 /  / www.eetukoivisto.com )

Koulutus: Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, osteopaattiopiskelija
Palvelualueet: hieronta, urheiluhieronta

Olen Eetu Koivisto, koulutettu hieroja ja urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon suorittanut. Olen helposti innostuva ja itseäni kehittävä, leppoisa jannu. Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu ortopedisen osteopatian opiskelut syksyllä 2014. Vapaa ajallani tykkään harrastaa brasilialaista jiujitsua sekä lukkopainia. Myös kitaransoitto ja musisointi ovat rentoa vastapainoa fyysiselle työlleni.

Missioni on auttaa ja tukea niin urheilijoita kuin muitakin, jotka kamppailevat kipujen kanssa tai pyrkivät niitä ennaltaehkäisemään. Suunnittelen hoidot yksilöllisesti juuri Sinun tarpeidesi mukaan. Pyrin siihen, että mahdolliset rasitustilat hoidetaan varhain ja ne pystytään hoitamaan mahdollisimman hyvin. Kipu on yleensä merkki jostakin kehon toiminnallisesta häiriöistä: kun siihen puututaan ajoissa, päästään aina vähemmällä.

Hani Deraz (045 1513 750 / / www.proaskel.fi )

Koulutus: koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä kaustislainen jäsenkorjaaja-opiskelija (2017-2018)
Palvelualueet: hieronta, urheiluhieronta

Olen Hani Deraz, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä kaustislainen jäsenkorjaaja-opiskelija (2017-2018). Kaustislainen jäsenkorjaus on nivelien ja nikamien kärsivällistä ja hellävaraista käsittelyä, ”neuvottelua nikamien kanssa”.
Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi ja urheiluhierojaksi urheiluyliopistosta Egyptistä vuonna 2004. Muutin Suomeen vuonna 2013 ja päätin jatkaa opintojani Turun hieronta-Akatemiassa, josta olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi (erikoisammattitutkinto, nivelten liikkuvuuden edistäminen) vuonna 2016. Lisäksi olen käynyt lukuisia täydentäviä alan kursseja, kuten thai-jooga hieronta.
On ilo saada tehdä asioita, joista nauttii! Hierontatyön lisäksi toimin uimahyppyvalmentajana Rauman uimaseurassa, ja Turun impivaarassa. Toimin myös sukellusohjaajana Dive Travel Finland:lla.
On tunnettua, ettei mikään kone voi korvata asiantuntijan kättä. Koska ihmisen hyvinvointi ja ihmiskehon toiminta ja sen hoitaminen on intohimoni, minulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, kuinka jokainen ihminen toimii yksilönä. Tärkein työvälineeni on herkkä, tarkka ja kuuleva kosketus.
Palvelen suomeksi, ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi.

 

Hieronta tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ota yhteyttä!

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFlowrideFustraRaision LoimuApsi parkkiMehukattiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *