M&M Kuntotalo Kupittaa

M&M Kuntotalo Kupittaa avataan 2.1.2018! Avajaisviikko tulee olemaan täynnä tapahtumia, joten merkitse tämä viikko kalenteriisi jo nyt! 

Kupittaan tilamme tulevat olemaan vajaa 2000 m2. Kattavan kuntosalin ja toiminnallisen harjoittelun tilan sekä laajan ryhmäliikuntatarjonnan lisäksi Kupittaan keskuksestamme tulee löytymään ennennäkemätön, kahteen tasoon rakennettu sisäpyöräilysali. Kuntosalin laitteet tulevat olemaan Technogymin Diamond Black -sarjaa.
Keskuksestamme löytyy myös lasten toiveita huomioiden suunniteltu monipuolinen ja virikkeellinen Mehukatti-lapsiparkki. 

Kupittaan keskuksessa olemme panostaneet erityisesti palautumiseen ja virkistäytymiseen saunamaailman ja kylmäaltaiden muodossa. Saunamaailma koostuu perinteisestä saunasta, infrapuna- ja höyrysaunasta. Lisäksi saunamaailmasta löydät omat kylmäaltaat sekä naisten että miesten puolelta. 

Kaikki tämä on käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

M&M Action ja sisäpyöräily

Kuntosali

Saunat

Lapsiparkki

M&M KUPITTAAN ENNAKKOLIITTYJÄN HEINÄKUUN TARJOUS!

torstai 29.06.2017


Uusi ja upea M&M Kupittaa valmistuu kovaa vauhtia ja nyt tarjoamme Kupittaan ennakkoliittyjälle heinäkuun huipputarjouksen!
Varmista jo nyt paikkasi uudelle ja upealle M&M Kupittaalle - treenaat loppuvuoden M&M Kuntotalon keskuksissa hintaan 19e/kk ja aloitat ensi vuoden alussa treenisi myös uudella M&M Kupittaalla! Käytössäsi on loppuvuoden ajan kolmen M&M Kuntotalon keskuksen ryhmäliikunnat, sekä kuntosalit. Tämän lisäksi ennakkoliittyjän etuna saat 12kk-sopimukseen 1 x Fustra, tai PT-treenin ja 24kk-sopimukseen 2 x Fustra, tai PT-treenin. Tarjous koskee uusia 12kk- ja 24kk-sopimuksia, joissa on määräaikainen peruskausi. Tarjouksen voit lunastaa mistä tahansa M&M Kuntotalon keskuksesta. Tarjous voimassa 29.6.- 31.7.2017.


Lisätietoa tarjouksesta saat:
Niko Grönlund, Myynti M&M Kupittaa, p.0504481120, niko.gronlund@mmkuntotalo.fi

« Takaisin

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFlowrideFustraRaision LoimuApsi parkkiMehukattiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *