Silver Club -jäsenyys

Silver Club -jäsenenä saat enemmän etuja! | M&M Kuntotalo Turku ja Raisio

Silver Club -jäsenenä käytössäsi ovat muun muassa

 • kuntosali
 • ryhmäliikuntatunnit
 • M&M Action -toiminnallisen harjoittelun tunnit
 • cardio-osasto
 • hieronta
 • lastenhoito
 • Mehukatti- ja Apsiparkki lapsiparkki
 • solarium
 • lisäravinnealennukset

jokaisena arkipäivänä Kalevantiellä ja Raisiossa klo 05-24, myös arkipyhinä ja Koulukadulla 24 tuntia vuorokaudessa. Suunnon sykevyön omistaville jäsenille tarjolla on myös Suunto Fitness Solution ilman lisäveloitusta.

Etuja

Silver Club -jäsenyyteen kuuluu myös hierontapalvelun käyttöoikeus noin kaksi kertaa kuukaudessa, kuitenkin maksissaan kaksi kertaa viikossa Kalevantien tiloissa. Hierontaan voi olla vain yksi aika varattuna kerrallaan, lukuun ottamatta mahdollisia peruutusaikoja. Hieronta-ajan voit varata asiakaspalvelustamme. Hieronta-ajan peruutus on tehtävä edellisenä päivänä ja peruuttamatta jätetystä hieronta-ajasta peritään 15 euron maksu.

Muita Silver Club -jäsenetuja ovat:

 • 10 %:n alennus kursseista (alennusta ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen)
 • 10 %:n alennus M&M Kuntotalossa myytävistä urheiluravinteista
 • Lapsiparkki-palvelu veloituksetta lastenhuoneen aukioloaikoina (norm. 2,00 euroa/lapsi/kerta)
 • edullisempi jäsenyyden määräaikainen keskeytysmahdollisuus
 • Mikäli sinulla on voimassa oleva Silver Club -jäsenyys, voit käyttää solariumiamme veloituksetta. Tarjous ei kuitenkaan koske Aleaika- jäsenyydellä harjoittelevia, vaikka henkilöllä olisikin Silver Club -kortti. Solarium-aikoja ei voi varata, vaan solarium on käytettävissä, mikäli se on vapaana. Mikäli ovessa on punainen merkki, solarium on varattu.

Jäsenyys ja asiakaskortti

Club-jäsen voi nostaa jäsenyytensä Silver Club -tasolle edullisella kuukausihinnalla, kun Club-jäsenyys on kestänyt viisi vuotta. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Silver Club -jäsenyys on mahdollista keskeyttää 1-3 kuukauden ajaksi ilman erillistä syytä (kerran vuodessa). Keskeytys maksaa 10 euroa/krt.

Asiakaskortin uusimisesta veloitetaan 15 euroa, pois lukien tapaukset, joissa esimerkiksi kortin magneettinauha on jostain syystä tuhoutunut. Tällöin asiakasta ei veloiteta kortin uusimisesta. 

Silver Club -kortti tulee palauttaa M&M Kuntotalolle jäsenyyden päätyttyä. Kortin palauttamisesta ei makseta rahaa eikä sitä vaihdeta tuotteisiin tai palveluihin.

M&M Kuntotalo kuuluu kansainväliseen CMS-klubiketjuun, joten jos Sinulla on M&M Kuntotalon vuosijäsenyys, voit vierailla veloituksetta muilla CMS-saleilla ympäri maailman. Suomessa CMS-saleja on jo lähes 40. Lisätietoa vierailuehdoista ja -säännöistä saat asiakaspalvelustamme. Lue lisää CMS-Travelpass-sivultamme tai osoitteessa www.cms-travelpass.com.

Muista myös loistavat jäsenedut yhteistyöyrityksissämme! Tutustu etuihin »

Silver Club -jäsenyysvaihtoehdot ovat: 

Määräaikainen sopimus, 24 kk peruskausi

Jäsenyydessä ensimmäinen 24 kk jakso on peruskausi, jonka aikana jäsenyyttä ei voida irtisanoa. Sopimus jatkuu automaattisesti peruskauden jälkeen kuukauden irtisanomisajalla.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, 12 kk peruskausi

Jäsenyyden voi irtisanoa milloin tahansa yhden kuukauden irtisanoutumisajalla. Sopimuksen ensimmäinen 12 kk jakso on peruskausi, jonka aikana irtisanotusta sopimuksesta peritään koko jäsenyyden kestoajalta normaalihintaisen kuukausimaksun (1kk) ja asiakkuuden kuukausimaksun erotus. 

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, 1 kk peruskausi

Jäsenyyden ensimmäinen kuukausi on peruskausi, jonka jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa kuukauden irtisanoutumisajalla ilman lisäveloitusta.

Tule mukaan liikkumaan!

Jätä tietosi viereisellä lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Nimi
Puhelinnumero
Email

Yhteistyökumppanit

M&M Kuntotalo - HartwallM&M Kuntotalo - Fast sports nutritionM&M Kuntotalo - Kotipizza uudenmaankatuM&M Kuntotalo - LesMillsM&M Kuntotalo - MarliM&M Kuntotalo - NovelleM&M Kuntotalo - Pyhän Henrikin ApteekkiM&M Kuntotalo - SkechersTechnoGym
TPSFC InterTuTocMsClubLesMills VirtualSportLifeFlowrideFustraRaision LoimuApsi parkkiMehukattiARTISPure StrengthKauneushoitola Resonance

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *